MastericA

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 2344

dalok száma: 0

leírás:

A csapat a Metallica dalait játssza, törekedve a leghitelesebb előadásmódra a hangzás és a látványvilág tekintetében is.

bio:

A zenekar tagjai játszottak a legrangosabb zenei fesztiválokon, számos külföldi és hazai fellépéseik alkalmával produkciójukat több ezer látogató kísérte figyelemmel. Tíz évvel ezelőtt jelent meg... bővebben
A zenekar tagjai játszottak a legrangosabb zenei fesztiválokon, számos külföldi és hazai fellépéseik alkalmával produkciójukat több ezer látogató kísérte figyelemmel.
Tíz évvel ezelőtt jelent meg a könnyű- és komolyzene eddigi talán legismertebb és legsikeresebb fúziós koncertjéből készített felvétel, a San Francisco Symphony Orchestra és a Metallica közös produkciója, az S&M. Ez alkalomból a teljes művet, a világon mindez idáig egyedülálló módon - törekedve az eredeti hangszerelésre és megszólalásra – 2010. június 19-én mutattuk be a Millenáris Teátrumban.
vissza
KONCERTAJÁNLÓ
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i