Semmi Pán(i)k

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 2601

dalok száma: 2

leírás:

Egy igazán jó baráti társaság, akik szívesen zenélnek együtt, állítólag tudnak is. A célunk, koncertről koncertre jól érezni magunkat és a zenénkkel szórakoztatni a jelenlévőket!

bio:

Megalakultunk egy kocsmatúra alkalmával 2010 tavaszán. Alapító tagok: Mátyus Zoli (dob), Filcsik Ádi (ének), Kis Zoli (bassz), és Fuckkezű (túsz). Hosszas keresgélés és szelektálás után ráakadtunk Fec... bővebben
Megalakultunk egy kocsmatúra alkalmával 2010 tavaszán. Alapító tagok: Mátyus Zoli (dob), Filcsik Ádi (ének), Kis Zoli (bassz), és Fuckkezű (túsz). Hosszas keresgélés és szelektálás után ráakadtunk Fecóra a jobbik gitárosra, menet közben Farkas Peti (Humpalaki) csatlakozott közmorálba ütköző tevékenységünkhöz, valamint próbatermet és vigaszt nyújtott a zenekarnak.

Idővel, mint ahogy lenni szokott, tagok itt is cserélődtek.
2012 júniusban csatlakozott Magyar "Pater" Csaba énekes, decemberben pedig a legújabb szerzeményünk, Molnár "Kutya" Péter ritmusgitáros.
Azóta ezzel a felállással dolgozunk. vissza
zenekar dalai
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i