Garázs 39

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 2785

dalok száma: 5

leírás:

A zenekar megalakulása 2011 nyár végére tehető. A kezdeti formáció már előbb megalakult, akkor még Zátony néven, de az igazi indulás innen számítható.

bio:

<div align="justify">A bandát Keke (Lelkes Krisztián - gitár), Dáci (Lengyel Dávid - basszusgitár), Ron (Börcsök Roland - ének) és Ádám (Kulcsár Ádám - dob) alapította. Azóta tagcsere tört... bővebben
<div align="justify">A bandát Keke (Lelkes Krisztián - gitár), Dáci (Lengyel Dávid - basszusgitár), Ron (Börcsök Roland - ének) és Ádám (Kulcsár Ádám - dob) alapította. Azóta tagcsere történt. Keke kivált a zenekarból, a helyére Arany Benjámin érkezett mint szólógitáros, és nemsokkal utána öt tagúra bővült a zenekar Torma Szabi személyében, aki a ritmusgitáros szerepét tölti be. A zenekar neve mindent elmond arról az érzésvilágról, amit a Garázs 39 képvisel. A név nem jött rögtön, de nem is későn. Nagyon sok nevet felvetettünk, de ami hangzatos volt, az nem jelentett semmit, vagy épp nem volt köze hozzánk. Aztán egy próba alkalmával, mikor dobáltuk az ötleteket, akkor megszületett a Garázs 39 név, hiszen egy garázs volt a próba helyünk, ami a sok garázs közül a 39. Miért ne legyen ez nevünk? Hiszen mi itt éltünk, mi itt zenéltünk, innen indultunk. Nyers, erőteljes, lázadó, szókimondó, és ugyanakkor dallamos zenei világgal jellemezhető a stílusunk, ami talán leginkább a hard rockhoz áll a legközelebb. A zenekar több helyen fellépett már, és reméljük minél több helyen fel is fog! ...Mert valaki azt mondta, hogy a rock halott. Akkor ideje feltámasztani!!!
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i