Ozone Mama

stílus: Hard Rock

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 4524

dalok száma: 15

leírás:

Az Ozone Mama dinamikus és könnyen befogadható rockzenét játszik. Remek dalaik modern felfogásban adják vissza a késő hatvanas, kora hetvenes évek zenei- és érzésvilágát. Zenéjük egyedi, energikus, ha... bővebben
Az Ozone Mama dinamikus és könnyen befogadható rockzenét játszik. Remek dalaik modern felfogásban adják vissza a késő hatvanas, kora hetvenes évek zenei- és érzésvilágát. Zenéjük egyedi, energikus, hazai és nemzetközi elismerést egyaránt kivívó, színpadi produkciójuk pedig az átlagból kiemelkedően látványos. vissza

bio:

Debütáló lemezükkel (The Starship Has Landed) 2012-ben Fonogram-díjat nyertek. Második anyaguk Freedom EP címmel 2013. tavaszán látott napvilágot. A korongot indító 'Go' az MR2- Petőfi Rádió rotáció... bővebben
Debütáló lemezükkel (The Starship Has Landed) 2012-ben Fonogram-díjat nyertek. Második anyaguk Freedom EP címmel 2013. tavaszán látott napvilágot. A korongot indító 'Go' az MR2- Petőfi Rádió rotációjába került, az amerikai WMMT és ClassX, valamint a kanadai CFRE rádiók pedig az említett 'Go'-n kívül a 'The Juggernaut'-ot is folyamatosan játsszák.

'I Really Care' című daluk megjelent az egyik legtekintélyesebb nemzetközi szakmai lap, a Classic Rock Magazine CD mellékletén. A 2013-as Hard Rock Rising világméretű zenei vetélkedőn hazánk legjobbjaiként a nemzetközi mezőnyben is rendkívül népszerűek voltak.

A csapat idén a hazai fesztiválok és klubkoncertek mellett már külföldi meghívásoknak is örömmel tesz eleget, valamint új lemezt és klipet jelentet meg.

Az együttes frontembere a lendületből csillagos ötös Székely Márton énekes, gitáros poszton a banda zenei agya Gábor András. Basszusgitáron a világjáró Dobos Gergely, a dobok mögött pedig a csapat legifjabb rocktitánja, Gulyás Máté.

forrás: a zenekar hivatalos oldala
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i