Stereo Killaz

stílus: Elektro

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1566

dalok száma: 0

leírás:

Kezdetben volt egy jófajta kis grindcore zenekar ami kivalló alap volt a művészi,finom hangzással megáldott basszuslapú elektronikus zenék felé.Itt volt énekes Jónás Gabi aka Stereo killaz.Innen egyen... bővebben
Kezdetben volt egy jófajta kis grindcore zenekar ami kivalló alap volt a művészi,finom hangzással megáldott basszuslapú elektronikus zenék felé.Itt volt énekes Jónás Gabi aka Stereo killaz.Innen egyenes út vezetett a drum&bass-ig és a keményebb breakbeat muzsikákig. vissza

bio:

2003 elején alakult meg a project,akkor még 2 taggal.Azóta a Stereo Killaz egy egyszemélyes formáció, melynek jelenlegi fő iránya a electro/ dubstep/drumstep műfajok. Rengeteg kiadói megjelenés... bővebben
2003 elején alakult meg a project,akkor még 2 taggal.Azóta a Stereo Killaz egy egyszemélyes formáció, melynek jelenlegi fő iránya a electro/ dubstep/drumstep műfajok.

Rengeteg kiadói megjelenés (önálló EP a belga Monkey See Monkey Do kiadónál az amerikai Sick recordingsnál,a kolumbiai Sick Society recordsnál,kismillió remix), és a neves magyar, illetve külföldi DJ-knek/producereknek készített remixek sora következett... Itthon készült remix az Anima Sound Systemnek, Varga Zsuzsának, a NEO-ból ismert Kovary-nak is, de maga a NEO zenekarnak egy jófajta acsarkodós újragondolás is jön a Hill train c. számukhoz (2011-ben a Change c. számukhoz)!
Tucatszor játszott a BBC is Stereo Killaz számokat Kissy Sell Out saját "Kissy Klub" nevű műsorában, sőt ezek után a népszerű angol DJ/producer felkérte egy remix elkészítéséhez az egyik számához, ami egyenesen a 2009-es decemberi Mixmag CD-n landolt. Nemrég a Mightyfools nevű holland duó is betett egy jófajta Stereo Killaz remixet a hivatalos WMC-s mixében illetve az amcsi Designer Drugs nyomta be "Die Robot Die" számát egy 2011 hivatalos stúdiómixébe! Jelenleg az önálló albumán dolgozik, ami nemsokára a Shax Trax kiadónál fog megjelenni.Mély nyomokat fog hagyni;)

Rengeteg új remix felkérés van továbbra is külföldről,illetve neves itthoni előadóktól, folyamatosan készülnek a saját dubstep/electro cuccok, mixek. Ivott már pálinkát többek között Skrillexel,Borgore-al,a Pendulum tagjaival,Steve Aokival (najó, vele csak ásványvizet) és rendszeresen az európai electro/dubstep szcéna legismertebb alakjaival.
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i