Absent Distance

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 3446

dalok száma: 9

leírás:

Az Absent Distance zenekar története 2010 elején indult, Pencs Tamás és Matolcsi Péter gitárosok "szoba-projektjeként".

bio:

Először 2010 év devemberében jelentettünk meg három instrumentális dalt, főleg azzal a céllal, hogy megtaláljuk a zenekarunk hiányzó tagjait. Ezek dalok (legnagyobb meglepetésünkre) viszonylag sok e... bővebben
Először 2010 év devemberében jelentettünk meg három instrumentális dalt, főleg azzal a céllal, hogy megtaláljuk a zenekarunk hiányzó tagjait. Ezek dalok (legnagyobb meglepetésünkre) viszonylag sok emberhez eljutottak. Így talált ránk Bencze Márton, a Conan's First Date zenekar frontembere, aki villámgyorsan feldemózott 4 dalt, melyek olyan jól sikerültek, hogy nem is lehetett kérdés, hogy megtaláltuk az énekesünket. Közben egy régi barátunk, Halomhegyi Ádám személyében basszusgitárosunk is lett, valamint a megboldogult Stiff Bastard zenekarból csatlakozott hozzánk Jakus Dávid dobos is. Egészen 2012 elejéig folyamatosan töltögettük fel az instrumentális dalokat az internetre, abban a reményben, hogy hátha így fenntartjuk az érdeklődést. Közben készültek ezen számok énekes verziói, így a 2012 novemberében megjelent, Common Ghost of the Lifelines címre hallgató debüt főleg a régi szerzemények immár végleges formáját tartalmazza. Ezzel lezártunk egy közel két éves korszakot, most új dalokat írunk, illetve készülünk az esetleges koncertekre.
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i