Samas

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 2687

dalok száma: 0

leírás:

A Samas zenekar stabil felállása a 2007-es évben jött létre. A három alapító tag: Dani, Szilvi, Jani. Ez után csatlakozott Ágoston gitárosként.

bio:

A két testvérpárral a banda egy családi vállalkozássa vált, zeneileg és emberileg is jól működő egységgé forrt. A dalok írásakor kompromisszum nélküli saját hangzásvilágra törekszünk. Reméljük ez a ... bővebben
A két testvérpárral a banda egy családi vállalkozássa vált, zeneileg és emberileg is jól működő egységgé forrt. A dalok írásakor kompromisszum nélküli saját hangzásvilágra törekszünk. Reméljük ez a zenénkben és a szövegekben is jól tükröződik. A hatásosabb színpadi kiállás érdekében 2009 végén csatlakozott a bandához László basszerosként, így Jani azóta a még erőteljesebb vokálra koncentrál. Az 5 tagosra bővült zenekar azóta sikerrel ad energikus, igényes koncerteket a metal zene kedvelőinek Budapesti és vidéki klubokban, illetve az országhatáron túli magyarlakta területeken is.
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i