Országos HiányCikk

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 2411

dalok száma: 0

leírás:

2008 szeptemberében Horváth Dániel (basszus) és Faragó Ádám (gitár) megalapítja a Fekete Yuk Öngyújtó(JA) nevű rock and roll formációt a Yukban. 2009 januárjában kiegészülnek Hatos Péterrel (dob) és ... bővebben
2008 szeptemberében Horváth Dániel (basszus) és Faragó Ádám (gitár) megalapítja a Fekete Yuk Öngyújtó(JA) nevű rock and roll formációt a Yukban. 2009 januárjában kiegészülnek Hatos Péterrel (dob) és Szalai Diával (ének) Ettől kezdve rendszertelen időközönként próbálnak a Sebronban. vissza

bio:

2009 tavaszán beszerveznek a fiúk egy fuvoláslányt, a Renit, de nem jön be neki. 2009 nyarán csatlakozik Haragos Lajos is, mint egyszemélyes zenekar a zenekarba, de hamar belátjuk, hogy mi kevese... bővebben
2009 tavaszán beszerveznek a fiúk egy fuvoláslányt, a Renit, de nem jön be neki.
2009 nyarán csatlakozik Haragos Lajos is, mint egyszemélyes zenekar a zenekarba, de hamar belátjuk, hogy mi kevesek vagyunk az ő univerzális virtuozitásához.
2009 szeptemberében kiválik Péter a zenekarból, Dia már időközben elveszik.
2009 november-decemberében Bolla Barbara, mint új énekesnő és egy újabb dobos lép be a zenekar életébe Tüttő Mátyás személyében.
2010 januárjában feloszlik a zenekar. Viszont jó a jég a Balcsin...
Ettől kezdve rendszertelenül, de azért Dániel és Ádám zenélgetnek a Yukban.
2011 júniusában csatlakozik a duóhoz Mészáros Anna és Bolla Barbara (ismét), eredetileg mindketten énekesnői posztra. Akkor még nem is sejtjük, hogy ezekben a lányokban sokkal több rejlik, mint amit a felszíni tájak mutatnak. Kész aranybánya mindegyik.
2011 októberében megérkezik Libárdi Norman, mint újgenerációs dobos.
2012 januárjában felveszi a zenekar az Országos HiányCikk nevet, majd rendszeres(ebb)en nekilát próbálni.
2012 július-augusztusban adják három első koncertjüket Taliándörögdön a Katica Büfé kerthelységében a 23. Művészetek Völgye alkalmából.
2012 szeptemberében kilép Norman, az újgenerációs dobos, és helyét átveszi egy régivágású dobos Faragó Lajos.
2013 májusában a nagy visszatérést követően (4. dörögdi koncert) Bolla Barbara kilép a zenekarból.
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i