Vulvakov

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 2156

dalok száma: 1

leírás:

A zenekart 2012-ben alapította Barnás Máté (ő) és Juhász Kristóf (én). Kissvártatva csatlakozott hozzánk Kiss János, (megint egy ő), és Kabai Viktor (szintén ő).

bio:

A zenekar munkamódszereit már a kezdetektől jellemzem. A hangszeres próba mellett ugyanannyi időt fordítunk a szövegek belső szellemi struktúráltságára, különös tekintettel a dalok fundamentumát képző... bővebben
A zenekar munkamódszereit már a kezdetektől jellemzem. A hangszeres próba mellett ugyanannyi időt fordítunk a szövegek belső szellemi struktúráltságára, különös tekintettel a dalok fundamentumát képző, meglepően nagyívű kultúrtöténeti, teológiai, és fenomenológiai vonatkozásokra. Emellett a Vulvakov zeneisége absztrakt és nem absztrakt módon táncolható ritmusokban és dúdolható dallamokban képes kifejeződni, különösen bizonyos esetekben. Az idegen, nehezen érthető. Illetve a nyelvi és gondolati kánonnak enyhén szólva is az oldalvizén evickélő szavak, szófordulatok, verbáriumok alapvétően alkotják a Vulvakov varázsos világát.
A jövőnket meghatározza: amit gondolunk róla.
vissza
zenekar dalai
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i