Csakugyan

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 2291

dalok száma: 0

leírás:

A 2011 év végén alakult szentendrei "tereprock" zenekar. Állításuk szerint a koncertjeik összeszedettebbek és sikerültebbek, mint a próbáik, ezért a meghatározás.

bio:

Mind gyakorlott zenészek, több zenekarban is edződnek, kivéve az "énekest", aki nem rendelkezik semmilyen zenei tudással. Láthatóan ezen frusztráltságai előbukkannak a fellépéseken is, erősebb formá... bővebben
Mind gyakorlott zenészek, több zenekarban is edződnek, kivéve az "énekest", aki nem rendelkezik semmilyen zenei tudással. Láthatóan ezen frusztráltságai előbukkannak a fellépéseken is, erősebb formában. A szövegei is hasonlóak, szerencsére a zenét a többiek írják, így szedáltabb a formáció. A zenekar lelke Kata a dobokkal, a dobverőpusztító, a szíve Törp, a lélek húrjain. A csapat sexepilje Rupi a saxofonnal, Toma pedig hozza a frissesség erejét gitárral. A motor szerepét Kristi tölti be a basszuson. Néha ezen tulajdonságaikat cserélgetik. A Bázis viszont állandó: kötődnek Szentendréhez, nem is nagyon játszottak másfelé. Teszik ezt Kis Janó kultikus garázsának mélyén, aki néha transzcendens prezentációja a földalattiságnak.
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i