Muriel

stílus: Pop/Rock

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 3427

dalok száma: 11

leírás:

A Muriel mélyen a 60-as évek műfaji dzsungelében gyökeret vert, URH barát rockzenekar a kettőezertízes évekből, a kettőezertízes éveknek.

bio:

A 2013-ban alakult Muriel Check-in One Two névre keresztelt kislemezével robbant be a köztudatba, meghódítva ezzel a magyar rádiókat és a zenei klubokat. Rövid pályafutásuk alatt olyan népszer... bővebben

A 2013-ban alakult Muriel Check-in One Two névre keresztelt kislemezével robbant be a köztudatba, meghódítva ezzel a magyar rádiókat és a zenei klubokat. Rövid pályafutásuk alatt olyan népszerű zenekarokkal léptek színpadra, mint a The Carbonfools, a 30Y, vagy a Kiscsillag. 

Első albumuk 2014-ben jelent meg a 1G Records gondozásában, melyen 10 vadonatúj dal kapott helyet. Stílusát tekintve rock keveredik a funkyval, helyenként dallamos poppal és reggaevel. A Murielről többen úgy gondolják, hogy külföldön is megállná a helyét, mindenképp egyedi színfolt a magyar könnyűzenében.


vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i