e-Series

stílus: Jazz

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1537

dalok száma: 0

leírás:

2013-ban, fiatal jazz zenészekből alakult undergorund jazz zenekar.

bio:

Az e-Series 2013-ban alakult az ország legtehetségesebb fiatal fusion zenészeiből, az ez évi Magyar Jazz Ünnepének fő helyszínén debütált, azóta számos sikeres koncerten van túl. 2014 március 21-én ... bővebben
Az e-Series 2013-ban alakult az ország legtehetségesebb fiatal fusion zenészeiből, az ez évi Magyar Jazz Ünnepének fő helyszínén debütált, azóta számos sikeres koncerten van túl. 2014 március 21-én jelent meg első albumuk, az „introduction”, melyen a saját szerzemények mellett áthangszerelt feldolgozások is hallhatóak. Ehhez támogatást a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítványtól kaptak. Az idei Jazzy Rádió szervezte VII. Jazzy Dalverseny legjobb 10 dala közé jutott "Never Cute" című új szerzeményük.
A zenekar minden tagja jazz-előadóművész végzettségű, mégis –zenei nyitottságuknak köszönhetően- a jazz mellett rengeteg más műfaj is megmutatkozik dalaikban és játékukban. Zeneiségüket a jazz alapokra épülő modern hangzás határozza meg. A szokványos és meghökkentő stílusjegyek vegyítésével különleges, érdekes zenei hatást érnek el.

forrás: facebook.com/vorosjankamusic
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i