Budapest Voices

stílus: Akapella

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1892

dalok száma: 17

leírás:

A Budapest Voices a cappella együttes 2013. áprilisában alakult. 12 kiváló énekesből és egy ütőhangszeresből áll. A kórus mai magyar underground zenekaroktól ad elő slágereket.

bio:

Az eredeti dalokat Warnusz Zsuzsa művészeti vezető hangszereli, illetve ülteti át a cappella stílusba. A Budapest Voices első dala a Tankcsapdától az Adjon az ég volt, emellett már elkészült 14 átdo... bővebben
Az eredeti dalokat Warnusz Zsuzsa művészeti vezető hangszereli, illetve ülteti át a cappella stílusba. A Budapest Voices első dala a Tankcsapdától az Adjon az ég volt, emellett már elkészült 14 átdolgozás, köztük a Quimby-től, Péterfy Boritól, a PASO-tól, a Magashegyi Undergroundtól és a Kowalsky meg a Vegától is. Az együttes bemutatkozó nagylemeze 2014. szeptember 16-án jelent meg Alternatívák címmel, speciális formában, egy saját újság, a Budapest Voices Magazin mellékleteként. A megjelenés napján egy különleges, reggeli koncertet adtak a Szent Gellért téri metrómegállóban.
 A közönség hallhatta már a kórust számos nagy rendezvényen, köztük a Budaörs Fesztiválon, a Campus Fesztiválon és a Fishing On Orfűn. Az eddigi budapesti koncertjük többsége, így a MOM Kulturális Központban, az A38 Hajón, a Kobuci Kertben és a Dürer Kertben telt házas volt. Következő fővárosi fellépésük 2015. november 14. Óbudai Kulturális Központban lesz.
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i