HungaRiddim

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 871

dalok száma: 0

leírás:

Fiatal zenekarunk 2011. márciusa óta működik. Célunk, hogy különböző stílusok ötvözetével egy lendületes, könnyen befogadható, mégis sokszor hallgatható zenét hozzunk létre.

bio:

Leggyakrabban Egerben és környékén találkozhattok velünk, de jártunk már többször a fővárosban, illetve Lengyelországban is. Zenei stílusunkat nehéz meghatározni. Próbálunk minél több zen... bővebben
Leggyakrabban Egerben és környékén találkozhattok velünk, de jártunk már többször a fővárosban, illetve Lengyelországban is.

Zenei stílusunkat nehéz meghatározni. Próbálunk minél több zenei műfajt keresztezni a népzenei elemekkel és segítségükkel egy modernebb, új stílusú zenét létrehozni. Fontos számunkra az interaktivitás és a minket hallgatókkal, nézőkkel való kapcsolattartás a zenén és kommunikáción keresztül.

A legtöbb információt, koncertidőpontot, képet, videót a Facebook-os oldalunkon találtok. A képek melletti Bandpage ikonra kattintva meghallgathatjátok az eddig felvett (demo) dalainkat és feldolgozásainkat.

Zenei repertoárunkat és hangzásvilágunkat folyamatosan fejlesztjük.

Ezután is törekszünk az akusztikus hangszerelés és a népi vonulat környékén alkotni és tevékenykedni, egy igényes és minőségi zenei élményt adva a minket vendégül látók és az általuk szervezett programon részt vevők számára.
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i