The Trademark

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1278

dalok száma: 0

leírás:

A The Trademark egy négy tagú Free-Pop zenekar kényelmes középtempókkal, kellemesen légies térrel és finom hangulatváltásokkal.

bio:

2014 őszén a Cseh Tamás Program egyik nyertes zenekara lett a formáció aminek eredményeképpen rögzítették első stúdióalbumukat ami a Memoár címet kapta. Az album egy életút feldolgozása nosztalgikus... bővebben
2014 őszén a Cseh Tamás Program egyik nyertes zenekara lett a formáció aminek eredményeképpen rögzítették első stúdióalbumukat ami a Memoár címet kapta. Az album egy életút feldolgozása nosztalgikus hangulatban, néhol merengő néhol zaklatottabb hangvételben kifejtve. Az albumot végigkíséri az az emelkedett hangulat amikor azt érzi az ember, hogy valami van a levegőben úgy, hogy a megtervezettség és a határozott koncepció jelen marad. A felvázolt gondolatok esetleg problémák között nem nehéz olyat találni amit játszi könnyedséggel átélhetünk de akár szemlélődően végighallgatva egy-egy dalt sem okoz csalódást.
A zenekar 2011-ben alakult régi barátságok és közös zenei indíttatások révén és azóta is változatlan felállásban működik.
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i