WindSingers

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 1528

dalok száma: 0

leírás:

Öt énekes, egy színpad, egy új zenei világ, egy felejthetetlen élmény!

bio:

A WindSingers vokál együttes 2011-ben alakult. Azóta több tucat hazai klub koncert és fesztivál mellett háromszor jártak Erdélyben, ahol hat állomásos turnékon vettek részt, többször énekeltek a Foo... bővebben
A WindSingers vokál együttes 2011-ben alakult. Azóta több tucat hazai klub koncert és fesztivál mellett háromszor jártak Erdélyben, ahol hat állomásos turnékon vettek részt, többször énekeltek a Fool Moon Acappella Fesztiválon és megmutatták magukat Pozsonyban, Bukarest-ben és a grazi Vokal Total nemzetközi a cappella versenyen, ahol ezüst diplomát szereztek pop és jazz kategóriában is.
2014 őszén nyertek a Cseh Tamás Program pályázatán, így elkészíthették első saját számaikból álló lemezüket és első saját videoklipjüket.
Szívesen énekelnek a jazz és a pop műfajában egyaránt, előadásmódjukat különleges hangzásvilág és humor jellemzi. Koncertjeiken sokszínű feldolgozásokkal és saját számokkal varázsolják el a hallgatókat.
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i