Pál Benjamin

stílus: Pop

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1221

dalok száma: 1

leírás:

Pál Benjámin 1996. március 13-án született Miskolcon. Már fiatal éveiben elkezdett a zene iránt érdeklődni és általános iskolás korában megkezdte zenei tanulmányait. 9 éves korában a hegedűt választot... bővebben
Pál Benjámin 1996. március 13-án született Miskolcon. Már fiatal éveiben elkezdett a zene iránt érdeklődni és általános iskolás korában megkezdte zenei tanulmányait. 9 éves korában a hegedűt választotta első hangszeréül, melyen 8 éven keresztül tanult játszani. vissza

bio:

Már ekkor elkezdett nyitni a könnyűzene felé és csatlakozott a Kecskeméti Musical Stúdió társulathoz, melynek egy éven át tagja volt. Ezek után tanulmányait a Kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Gim... bővebben
Már ekkor elkezdett nyitni a könnyűzene felé és csatlakozott a Kecskeméti Musical Stúdió társulathoz, melynek egy éven át tagja volt. Ezek után tanulmányait a Kecskeméti Kodály Zoltán Ének-zenei Gimnáziumban folytatta. Ebben az időben kezdett el a basszusgitár, gitár hangszereken játszani, és tudását autodidakta módon fejleszteni, illetve dalszerzéssel, szövegírással próbálkozott. Gimnazista évei alatt több könnyűzenei formációban részt vett, ám ezeknek többsége nem jutott el nagyobb közönség elé.
2014-ben Tóth Marcell és Kolosai Ferenc barátja mellett alapító tagja volt az Otherline zenekarnak, mellyel nagyrészt feldolgozásokat adtak elő.
2015 májusától gitárosa, vokalistája, énekese a Bella Banda nevű világzenei formációnak, mellyel népdalokat, versmegzenésítéseket, illetve saját dalokat játszanak. Három klipük is megjelent Hazaváró, Jöjj vissza és Bordal címmel, illetve ezek rádióban elhangoztak. Ezzel a zenekarral részt vettek a 2015-ös Talentométer tehetségkutatón és ennek keretein belül játszhattak az A38 színpadán.
2016-ban felvételt nyert a Kőbányai Zenei Stúdióba, ahol ének szakon folytatja tanulmányait, illetve ugyanebben az évben elkezdte a közös munkát Tóth G. Zoltán producerrel, hogy elindítsák önálló pályáját és elkezdtek dolgozni a saját dalain.

vissza
zenekar dalai
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i