Pán Péter Projekt

stílus: pop - rock

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 723

dalok száma: 0

leírás:

A formáció új, de a történet régi. Németh Péter az Apollogika együttest újraszervezve, új néven, új és átmentett dalokkal alapítja meg 2013-ban A Pán Péter Projektet.

bio:

Másfél év stúdiómunka és próbafolyamat után 2014 novemberében az összes digitális streaming oldalon hallható a Színek kislemezsorozat első darabja, három trackkel, valamint megjelenik az első klip i... bővebben
Másfél év stúdiómunka és próbafolyamat után 2014 novemberében az összes digitális streaming oldalon hallható a Színek kislemezsorozat első darabja, három trackkel, valamint megjelenik az első klip is az Egy c. dalból.

Hogy miért Pán Péter? Mert alapvetésünk, hogy a zenélésben és az alkotói folyamatban gyermekinek maradni jó dolog. Ebből fakadóan igyekszik az együttes változatossá tenni a zenei és szövegbeli témákat, melyek végül kész dalokká válnak valahol a pop, a rock és az elektronika határmezsgyéjén.

vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i