Bestflair

stílus: alternatív metal

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 464

dalok száma: 0

leírás:

A győri vonatkozású zenekart 2011-ben alapította Andi és Miki. Az akkori tagokkal még feldolgozásokat játszottak.

bio:

A banda 2012-től jegyzi magát hivatalosan. Ebben az évben kezdték írni saját számaikat és kialakítani saját stílusukat. A zenekar stílusát alternatív rock,nu és agresszívabb metál elemek fúziói alko... bővebben
A banda 2012-től jegyzi magát hivatalosan. Ebben az évben kezdték írni saját számaikat és kialakítani saját stílusukat. A zenekar stílusát alternatív rock,nu és agresszívabb metál elemek fúziói alkotják;így a csapat az alternatív-metál képviselőjének tartja magát.Több évnyi fárasztó tagcsere után 2015-ban érték el a jelenlegi formációt,melyben a zenekar már két gitáron öli a nagyérdemű agysejtjeit.Több sikeres helyi és vidéki fellépés mellett egy 2012-es zenei megmérettetésen kiváló helyezést értek el és elnyerték a legjobb énekesi díjat.
Első hivatalos EP-jük 2014-ben jelent meg ,,NO MORE MASQUERADE,, címen!Ezt követte 2017-ben a már új felállással készült ,,UNDER THE SHADES,,címre keresztelt ep!
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i