Ha Elmondhatnám

Andreas

Várj, ami nem múlt el, amikor jöttél újra felém! Egy szó, nem engedlek el mert újra látnom kell. Aki bennem él, Óóó! Újra játszunk mindent, és mindörökké tart! Egy dal süvít a szélben, és elmeséli szépen, hogy mindent oda adnál!


Refr.: Ha elmondhatnám, mit a szívem diktál, gyere bújj most hozzám. Gyere csókolj meg hát, szép cigány lány, én úgy vártam rád! Ahogy nézel most rám szebb lesz a világ. Ha elmondhatnám, mit a szívem diktál, gyere bújj most hozzám. Gyere csókolj meg már, szép cigány lány, én úgy vártam rád! Ahogy nézel most rám szebb lesz a világ.


Én drága életem, én vigyázok rád mert úgy szeretlek! Ne félj csak repülj velem el, és fogd a két kezem, és nézz az égre fel! Óóó, újra játszunk mindent és mindörökké tart, egy dal süvít a szélben és elmeséli szépen hogy mindent oda adnál!


Refr.: Ha elmondhatnám, mit a szívem diktál, gyere bújj most hozzám. Gyere csókolj meg már, szép cigány lány, én úgy vártam rád! Ahogy nézel most rám szebb lesz a világ.
×4


Ha elmondhatnám ( Ha elmondhatnáám) Mit a szívem diktál (Mit szívem diktáááááál) Gyere bújj most hozzám, Gyere csókolj ne vááárj (Csókold a száám) Szép CigányLány (SzépCigányLááány) Én úgy vártam rád (Úgy vártam ráááád) Ahogy nézel most rám, Szebb lesz a vilááág!!!
előadó: Andreas
album címe: keressük!
megjelenés: keressük!
hossz: keressük!
kiadó: keressük!
zeneszerző: keressük!
szövegíró: keressük!
stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 5466
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i