Harcolni kell

Bartha Ákos Dannona

Refr:

Kétes minden nap, minden gondolat, minden éj. Szavakat úgy formálok ,ahogy a hajnal ér.
Igazán csak az van amit magad teszel az asztalra. Ez mozgat mikor a nap kell és ez hajtja fejem álomra.
Kerülget a szerencse a jövőszázad lelence, vagyok aki vagyok lehet el is leszek feledve.
Meg az is lehet egy kettőre vágod majd a szetteket, mit egy csudafokról érkezett tag féltve őriz rejteget.

Vers1:

De most kitárul az ablak látok színeket, meg számokat. Látom, ahogy a nappalokból éjszakává átolvad minden egyes pillanat mit nyitott szemmel éltem meg.
Szavam szerte virágporként ad életet a méheknek.
Alteregók ők is, minden karakter mi létezik. Hazudnak az emberek, de legjobban ezt élvezik.
Őszinte a szegény ember elmeséli mije nincs, sumákol a gazdag ember, de csak amíg nincs bilincs. Hallgatnak a bölcsek talán mindenkinek könnyebb így. Nem tudjuk hogy nem fáj, talán tovább lépünk ez enyhít. Minden perc mit a becsületnek szellője sem érint, talán fölösleges lépés talán ez még csak a földszint, s ha felvonó helyett ma inkább lépcsőn vezet utad, lehet lassabb amíg tovább érsz de a csúcsra érni csúcsabb. Odafentről a világ ami steril minatürizált, nyomokban valóságot tartalmazhat, s válaszokért kiált. Amiket nem adhatnál meg, hiszen ha tudnád is, olyan gyorsan tépnék ki szíved hogy az majdnem irreális,s ha bírnád is akkor sem hagynám neked kedvesem, hogy anélkül nyiss ajtót hogy a kukucskában meglessem.

Vers2:

Kettesben a félelemmel jól telnek a nappalok. Melyik jobb ha halva élek, vagy élve simán meghalok. Kettesben a szenvedéllyel jól telnek az éjjelek, melyik jobb a feleséged, vagy a kurvád kéjeleg. Zordak ezek a szavak, talán most úgy tűnik ordítanak, mégis napi szinten előbújnak, léted színhelyén torzítanak, s a vége talán távol, mégis kiábrándító, hogy az összes örömöd most egy joe, meg egy szivecskés öngyújtó.Finito, ha nagy a szád, de haza vár a jó anyád. Tanulj meg hát kussolni, tartsd a szavad jó barát.Eleven a bankó, tapad celuxként a ringyó. Nem az az érték haverom, amit a falra fúj pár gringó. Halad a magyar hintó, elől műlovak, hátul tolják. Előnyben a hátrányos helyzetűnek titulált buták, akik minden egyes pillanatban biztosak, hogy színtiszta a vérünk múltunk nem rejteget titkokat.
előadó: Bartha Ákos Dannona
album címe: keressük!
megjelenés: keressük!
hossz: keressük!
kiadó: keressük!
zeneszerző: Bartha Ákos

szövegíró: Bartha Ákos

stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 13545
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i