6test

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 17673

dalok száma: 3

leírás:

A zenekar története a régmúltba nyúlik vissza, amikor még sárkányok uralták e bolygót, és létezett egy rég elfeledett nép. A tschetschek.

bio:

Volt egy öreg tschetsch aki egy napon álmot látott. Látott 6 tschetschet egy fából eszkábált emelvényen, fura hangszereken még furább zenét játszani. Az öreg tschetsch név szerint Bódy Zotyaoid azt ... bővebben
Volt egy öreg tschetsch aki egy napon álmot látott. Látott 6 tschetschet egy fából eszkábált emelvényen, fura hangszereken még furább zenét játszani. Az öreg tschetsch név szerint Bódy Zotyaoid azt gondolta megvalósítja álmát és elindult hegyen-völgyön át, hogy rátaláljon arra az 5 tschetschre akik, a legenda szerint ugyanazt az álmot látták, mint o. Telt múlt az ido, ette a hagymát hagymával, míg végül rálelt 1 kondás tschetschre aki állítása szerint, szintén ezt az álmot látta. O volt messzi földön a leggyorsabb tschetsch DJ Quickoid aki, ráadásul (nem megvetendo) a vályogvetés mestere is volt. Elindult hát a 2 tschetsch túl az operációs tengeren egyszer csak hopp eléjük ugrott egy napkeletrol érkezett sárga hajú, sárga fogú lábujjkörmét áruba bocsátó ordenáré piócás tschetsch. Ez a tschetsch nevezzük nevén Késmárki Zsoltoid hallott egy híres tapírvadász tschetschrol Pethö Sezaoidról így hát a 3 vándor tschetsch elidult árkon-bokron át, felkutatni a negyedik tschetschet. Míg nem egy verofényes szép napon, a Blaha Lujza téri kerek erdoben (amikor is szakadt az eso), összefutottak Sezaoiddal akit épp üldöztek a harkálytomporú szorrel borított csenevészek. Majd ekkor teljesen váratlanul, egy násznép közé keveredtek aholis észrevették a csillagszemu bánatos arát Nagy Katioid hercegnot, akit a gonosz sárkánypetsch mágikus erejével rabságában tartott. A négy tschetsch ekkor elokapta méretes lézerkardját, és a sárkány archúsának esett. A küzdelem 6 nap, 6 éjszaka tartott, amikor a délibábos aszott pusztáról (iszapszentgilisztás alsóról) kapával a legyektol hemzsego hóna alatt megérkezett az igazmondó szegénytschetsch legkisebbik fia Pintér Zsoloid aki, egy bábfilmbol ellesett posztimpresszionista zokni hagyintással a gonosz sárkánypetsch togyébe vágott. A sárkány a kórházba szállítása közben (hiába a két beöntésnek) belehalt sérüléseibe. Tegnap temettük. Megtört a varázs, Katioid hercegno szabad lett majd így együtt a 6 tschetsch Leninoid elvtárstól elkobzott idogépével a XXI. századba teleportálta magát és 6TEST néven szupersztártschetschekké váltak.

Forrás: Hivatalos oldal

vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i