Howling Ray

stílus: Pop-punk

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1913

dalok száma: 4

leírás:

Gyöngyösi pop-punk zenekar.

bio:

A banda 2009-ben alakult Gyöngyösön, akkor még 3 tag alkotta (Lucsi, Tomi, Kornél). Ez év szeptemberében érkezett a bandához Jaki, aki elvállalta az énekes szerepet, majd októberben Zsolti is csatlak... bővebben
A banda 2009-ben alakult Gyöngyösön, akkor még 3 tag alkotta (Lucsi, Tomi, Kornél). Ez év szeptemberében érkezett a bandához Jaki, aki elvállalta az énekes szerepet, majd októberben Zsolti is csatlakozott.

2010-ben Lucsi kilépett a zenekarból és helyére Viktor került, aki nem sokáig tartózkodott a csapatban. Pár hónapra rá Jaki átvette a ritmusgitáros posztot. A 2010-es év elég gyorsan telt el, saját dalok írásával, és folyamatos gyakorlással.

2011-ben belépett a bandába Liza, akivel elég sokat fellépett az együttes. Több sikeres koncertet is adtak közösen. 2012-ben azonban Liza úgy döntött, hogy kilép. Az énekes posztot a két gitáros, Zsolti és Jaki vette át.

2013-ban a zenekar nekiállt a bemutatkozó lemeznek. Az anyagot a fővárosban rögzítették a The Grenma stúdióban, ami a Mindennek a végén címet kapta. vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i