Fall Attack

stílus: Metál

napi megtekintések: 4

megtekintések száma: 15594

dalok száma: 9

bio:

"A banda hivatalosan 2008-ban vette fel a Fall Attack nevet (Házi Róbert-ének, Zsóri Gábor-szóló gitár, Fodor Bence- ritmus gitár, Csongrádi Imre-basszusgitár, Veres István dob,alapító). Még ebben a... bővebben
"A banda hivatalosan 2008-ban vette fel a Fall Attack nevet (Házi Róbert-ének, Zsóri Gábor-szóló gitár, Fodor Bence- ritmus gitár, Csongrádi Imre-basszusgitár, Veres István dob,alapító). Még ebben az évben megszületett az Indulnom kell EP, melyről az Indulnom kell című számhoz kilppet is forgattunk. A klipp nagy sikert aratott, hiszen az MTV, Viva Tv, Musicmix mellett kisebb csatornák is folyamatosan játszották. Igaz akkor még nem alakult ki milyen stílust is játszunk, de az egészen biztos volt, hogy a rock vonalat választjuk, hiszen kedvenceink között volt, Subscribe, Dream Theater, Symphony X, Avenged Sevenfold, Pendulum, Metallica stb.
2009 decemberében tagcsere történt, így a basszusgitáros posztba: Balázs Ádám, az énekesi posztba: Kóra Szilvi került. Nagy változás volt ez a zenekar életében, hiszen a férfi éneket, női ének váltotta fel. Végül, ekkor dőlt el, hogy a metál zene mellett tesszük le véglegesen a voksunkat. 2010 márciusára már ki is jöttünk a 3 számos Perfect Bait EP-vel, amit a közönség és a szakma is méltán elismert.
A banda számos hazai és külföldi fesztiválon szerepelt már. 2010 szeptemberében a ritmus gitáros posztból távozott Fodor Bence, akinek helyét Cseh István vette át. Immáron az ötös fogat (Kóra Szilvi-ének, Cseh István gitár, Zsóri Gábor gitár, Balázs Ádám basszusgitár, Veres István dob) határozottan progresszív metált játszik, pop, soul, jazz, scream elemekkel megspékelve. A tagok kivétel nélkül, nagy zenei múlttal rendelkeznek"
                                                                                                                (Fall Attack)
vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i