Hajógyár x A38▪️Frenk portrébeszélgetés & akusztikus koncert▪️Momentán Társulat

megjelenés:
2023-01-08 10:26:36

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 291

A magyar alternatív zene egyik legsokszínűbb alakjaként megjárta a Quimbyt, A Hiperkarmát, a Kispál és a Borzt, a Balaton együttest, és a mai napig énekel a Budapest Bárban. A konzervatóriumba és a Zeneműre is járt, és bár nem végezte el egyiket sem, mégis országos hírnévre tett szert. Most pedig a Hajógyár sorozatára is ellátogat.


De hogy ki is ő?


Ő Torma Gábor, ismertebb nevén Frenk


A dunaújvárosi születésű zenész a legnagyobb magyar alter zenekarok után mára saját produkcióját helyezi a középpontba. Játszik zongorán, szintetizátoron, gitáron és dobon is, valamint saját szövegeit is ő írja. 


Egy ilyen multitálentum élete remek alapanyag lesz állandó vendégeinknek, a Momentán Társulatnak is, akik az énekes Péterfy Borival való beszélgetése során szokásukhoz híven a sarokpontokat jelenítik majd meg impro formájában.


Ezután pedig Frenk természetesen a húrokba csap és egy akusztikus koncert keretein belül eljátssza új valamint klasszikus dalait is.


Műsorvezető: Péterfy Bori


Kapunyitás: 19:00


Program: 20:00 - 21:30


Jegyek itt.


Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.


Fotó: Hajógyár hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i