Mongoose

stílus: Stoner rock / metal

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 2310

dalok száma: 5

leírás:

Whiskey ízű, dohányszagú, tökös stoner rock/metal a mowari kocsmák mélyéből.

bio:

2011 őszén, többszöri nekifutásra sikerült összeszedni az akkor még megfelelőnek tűnő legénységet egy ’fasza rock bandához - semmi konkrét cél, csajok, sörözés, némi színpad, teljesen átlag amatőr zen... bővebben
2011 őszén, többszöri nekifutásra sikerült összeszedni az akkor még megfelelőnek tűnő legénységet egy ’fasza rock bandához - semmi konkrét cél, csajok, sörözés, némi színpad, teljesen átlag amatőr zenekari próbálkozás.
Az első próbákon inkább feldolgozások mentek, mint; Down, Kyuss, hogy az akkor még zeneileg egymástól idegen arcok közös kedvencekkel azonos hullámhosszra kerüljenek. Az alap felállással csak néhány hónapig működött a zenekar, becsúszott egy tagcsere. Az énekes poszton Kova helyett Bogyó lett az arc a mikrofon mögött.
Új hanggal és új lendülettel átvették a régi témákat, egybegyúrták a riffeket és szép lassan megszületett az első kislemez anyaga amit 2012 júliusában rögzítettek is Mosonmagyaróváron Takács Andris pincéjében. Forgalomba, terjesztésre nem került, de promóciós célra tökéletesnek bizonyult. (A lemezből utólag 50 darab készült kézzel számozva szintén promóciós célra. Rádiók, szervezők, etc…) Eközben a Mongooze letolt pár szabadtéri és néhány klubos koncertet, amelyeknek 100%-ig pozitív fogadtatása volt a közönség részéről.
2013-ra a felállás két tagcsere után szilárdult meg és hozott új lendületet a zenekarba. Jelenleg készülnek az új dalok, hogy a Mongooze tavaszi-nyári koncertszezonjára még tökösebben, még keményebben tolja az arcokba a rock and roll-t. vissza
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i