Elszalasztott esély

Hold X True

Füstös kocsmák világában eszedbe jut sokszor,
hogy mindaz, ami történt veled miként indult egykor. Hová lettek a porrá zúzott megvalósult álmok? Valójában tovább élnek, csak te kerültél távol. Gyermekeid, kiket a szükségben gyáván magukra hagytál,
nincs kifogás, nincs bocsánat, magadra maradtál! A felelősség helyett a könnyebb utat választottad, ezt nehéz lesz most elhinned, de semmivel nem tartoznak. Fokról fokra nőtt a táv, míg minden szál elszakadt, csak fájdalom és szenvedés, mi mögötted maradt. Épülj újjá romjaidból, talán újra kezdheted, de kerülj ki az életükből, nem téphetsz fel sebeket! Miről álmot formálsz ma, a tiéd volt egykor mindaz, de a kocsmák bűzös mélyéről, semmit meg nem oldasz! Érzelmeket gyilkoltál, ez nem változhat vissza, hagyd, hogy maguk éljenek, kiket te hagytál magukra. Talán elölről kezdheted, az esélyed most sem nulla, de nem hiszem, hogy képes lennél, esélyeiddel sosem éltél. Az általad vert hullámok közt vergődsz és mártírt játszol, míg összecsapnak a fejed felett, hogy végül ki sem látszol. Egykor a tiéd volt minden, vissza többet nem tér, önmagadat okolhatod, amiért ez lettél... Talán elölről kezdheted, az esélyed most sem nulla, de nem hiszem, hogy képes lennél, esélyeiddel sosem éltél. Az általad vert hullámok közt vergődsz és mártírt játszol, míg összecsapnak fejed felett, hogy végül ki sem látszol.
előadó: Hold X True
album címe: keressük!
megjelenés: keressük!
hossz: keressük!
kiadó: keressük!
zeneszerző: keressük!
szövegíró: keressük!
stílus: keressük!
címkék: keressük!
napi megtekintések: 1
megtekintések száma: 5038
Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i