Ez Caramel első klubslágere Willcox-szal

megjelenés:
2022-06-26 19:41:18

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 440


A zenei sokszínűségéről közismert énekes, dalszerző most a klubvilágban kalandozik Willcox-szal karöltve. Egy különleges páros, egy különleges dal.


A nyár soron következő slágere: a „Visszavágyom”

 



 


 

„Már két éve eldöntöttük, hogy együtt dolgozunk Wilcox-szal, szültetett is négy-öt dal, de egyik se volt az igazi. Most pár hónapja írtam egy újat, amit átküldtem neki, és rögtön beindult a közös alkotói folyamat” – Caramel.


Caramel most nagyon vonzódik az elektronikus zenéhez

 

Bár a „Visszavágyom” Caramel második elektronikus zenei koprodukciója, nem csak egy műfaji kalandozásról van szó. A népszerű énekes sokkal jobban vonzódik ehhez a műfajhoz, mint gondolnánk. „Szeretem az elektronikus zenét, mindig is izgatott a techno, a goa, az IDM és a trance is… Ez most egy fogyaszthatóbb szerzemény lett, de szerintem nem az utolsó közös munkánk. 


Nyitott vagyok akár egy ennél is klubosabb hangzásra a jövőben.”


– fejti ki a dalszerző-énekes.

 

Caramel-lel először egy zenei gálán találkoztunk pár éve, amikor egyszerre kaptunk Fonogram-díjat. A közös kiadónk, a Gold Record vezetőjének, Molnár Gábornak az ötlete volt, hogy működjünk együtt. Már nagyon rég óta szerettem volna egy magyar nyelvű dalt. Amikor felmerült Caramel neve, a fejemhez kaptam, hogy hogy miért nem jutott már nekem régen eszembe. 


Nagyon szeretem a Caramel jelenséget, mind zeneileg, mind emberileg; szeretem, hogy minden szinten igényes az, amit csinál.


Szerintem különleges párost alkotunk.” - mondta Willcox.

 

Leho (Lehoczki Dániel) rendezésében készült a videóklip


„Én most dolgoztam először együtt Lehoval, és nagyon jó tapasztalat volt, hogy fiatal kora ellenére milyen profin a kezében tartott mindent. Mi ketten a green box-os jelenetekben szerepelünk, amely mellett fut egy sztori szál, ami remekül leképezi a dal mondanivalóját. Visszatérés, újjászületés egy szerelmes

dalba burkolva” – Caramel.



Nyitókép: Caramel és Willcox hivatalos

 


 

 

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i