Az Aurora olajra lép… - Augusztus 4-én koncert a Barba Negrában

megjelenés:
2022-07-25 10:09:51

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 382

A sikeres nagy horgászatok és a pizzakészítés fortélyainak elsajátítása után a győri veterán punk brigád Aurora az Olajra lépek! elnevezésű, rendületlenül robogó nyári koncertsorozatának fővárosi állomásaként augusztus 4-én újra tiszteletét teszi a Barba Negrában, ahol a Counter Clockwise nyitja az estet.


Az Aurora dalszövegei itt.

 

 

Vigi meghívója



“Olajra lépünk, pontosabban Budapestre utazunk, hogy a Barba Negraban találkozzunk Veletek. Egy tisztességesen gazdag programmal, valamint egy meglepetéssel készülünk Nektek.”

 

Ezen a bulin ugyanis az egyik régi alapítótag, a csapatból 2011-ben távozott Pozsgay János, alias Galacs a zenekar vendége néhány szám erejéig!






Eseményoldal

 

A banda háza táján nagy az öröm, hiszen az idén 10 éves, újrafelvett klasszikusokból álló Esszencia 1983-2012 című dupla válogatásalbum kiemelkedő fizikai- és digitális értékesítései után 


a H-Music Hungary elismerése jeléül kiadói aranylemezzel ajándékozta meg a zenekart.





 

Az Aurora lemezei felkerülnek a digitális áruházakba is

 

További jó hír, hogy a zenekar digitális felületeire (Spotify, iTunes, Deezer, stb.) folyamatosan feltöltésre kerülnek a diszkográfia korábbi albumai is - a Nincs karácsony, az Illegális bál, a Balkán expressz, és a Meddig tart? is már elérhető online.







Nyitókép: Aurora hivatalos



Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i