Hajógyár x A38▪️Pásztor Anna▪️Anna & The Barbies duó koncert

megjelenés:
2023-01-08 10:01:21

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 269

Az év első Zene x Látvány eseményére egy olyan előadó érkezik hozzánk, aki nem keveset tud a színpadi megjelenésről, a divatról, a fellépőruhákról és ezek fontosságáról.


Zenekarának energikus koncertjeit és az ezeket teljessé tevő gyakran extravagáns, sőt időnként polgárpukkasztónak is nevezhető öltözeteiket a közönség garantáltan egy életre megjegyzi.


De ki is ő?


Pásztor Anna! Az Anna and the Barbies énekesnőjével a legjobb és akár a legrosszabb élményeiről, a gyökerekről, inspirációkról és spiritualitásról is beszélget majd Hegyi Dóri (OHNODY), de a középpontban természetesen a színpadi látvány és a jelmezek, maszkok, zenekari megjelenés lesz! Az sem kizárt, hogy 1-1 emlékezetesebb darabot, kollekciót konkrétabban is felelevenítünk majd.


A beszélgetés után Pásztor Anna testvérével és zenésztársával, Pásztor Sámuellel egy igazán ritkán hallható akusztikus koncertet ad majd az Anna and The Barbies legismertebb számaiból.


Műsorvezető: Hegyi Dóri (OHNODY)


Kapunyitás: 19:00


Program: 20:00 - 21:30


Jegyek limitált számban itt.


Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.


Fotók: Hajógyár hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i