Zeneszöveg-dalszöveg-lyrics-egy-másik-zenekarl-koncert-muzikum

Zeneszöveg.hu bemutatja: Egy Másik Zenekar koncert a Muzikumban

megjelenés:
2013-03-29 18:12:12

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1056

















Vedd meg a jegyed MOST!

Csatlakozz az eseményhet! KATT IDE!


A 2009-ben alakult formáció először öt férfit számlált, de 2011-es csatlakozásával a még csak 21 éves pöttöm energiabomba, Knoll Gabi tette teljessé ezt a sokoldalú zenekart.

A banda igazán színes: Gabi tündöklő tehetségével mindenki figyelmét vonzza, Cseh István szólógitáros 2012-ben Prima-díjat vehetett át, Bartalos Jenő pedig, bár első ránézésre egy visszafogott üzletember benyomását kelti, amint gitárt ragad, hogy megírja dalaikat, szabadjára engedi határtalan fantáziáját és az emberi elme legmélyebb bugyraiba ugrik fejest emlékezetes szövegivel és fülbemászó dallamaival. Bemutatkozó számuk, a „Jó reggelt, Élet!” tökéletesen egyensúlyozott a pop és az underground határán, felkeltve ezzel a közönség érdeklődését.Az ifjú zenészek sugároznak a boldogságtól, legutolsó számukhoz a Katatón dalhoz elkészítettek egy klipet is.

Április 5-én a csapat ezúttal a Muzikumban pörgeti fel a hangulatot este 20 órától és mindenkit várnak egy görbe péntek estére! ;-)

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i