Újjászülettünk!

megjelenés:
2011-10-18 17:42:45

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1410


Az elmúlt években Veletek együtt sokat dolgoztunk azon, hogy egyre több és pontosabb dalszöveggel gazdagodjon az oldal, és ezáltal mindenki számára elérhetővé váljanak a legújabb slágerek (pl.: Mizu :)) és akár az olyan örökzöld zeneszövegek is, mint a mindenki által jól ismert, Hofi Géza által sikerre vitt Lazítani című szerzemény.

Segítő visszajelzéseitek, észrevételeitek alapján és hosszú fejlesztőmunkát követően megszületett ez az új felület, ami mindamellett, hogy reméljük a régi méltó utódja lesz további számos hasznos és kényelmes újítással szeretné még tartalmasabbá és kellemesebbé tenni az oldalon eltöltött időtöket.

Az új oldal alapelvéül fogadtuk, hogy minden érdekesség kattintható és bővíthető legyen általatok, hiszen ez teheti még teljesebbé és izgalmasabbá a böngészést.
Sokan jeleztétek felénk, hogy szívesen tudnátok meg többet a kedvenc dalszövegeiteket előadó együttesekről illetve a dalszöveg alkotóiról. Így jött létre az új oldal sokkal tagoltabb, átláthatóbb és ennek köszönhetően sokszínűbb szerkezete.

A megújult felületen a Menü gomb segítségével az oldalra érkezve rögtön kiválaszthatjátok, hogy előadók/együttesek, zenei személyek (pl.: szövegírók, zeneszerzők, énekesek stb.) vagy albumok között szeretnétek olvasgatni. Azonban ha nem vagytok ennyire biztosak abban, hogy mit kerestek vagy esetleg egyszerűen csak zenei stílusok, hangulatok között szeretnétek szétnézni, ebben nyújt Nektek mostantól segítséget az új Részletes kereső mind a magyar, mind a külföldi oldalon.

 Mindemellett régi regisztrált felhasználóink aktivitásait megtartva, bővíthető saját profillal, belső levelező rendszerrel, facebook aktivitásokkal, teljesen új webshoppal és még sok-sok frissítéssel gazdagodtunk, aminek a felfedezése mind Rátok vár.

Ha bármi kérdésetek, javaslatotok lenne, ne habozzatok feltenni azt akár a jól megszokott e-mailben vagy a láblécben található új kérdező panelen keresztül.

Örömmel segítünk!

Kellemes barangolást kívánunk! :)


Baráti üdvözlettel:
a Zeneszöveg.hu csapata

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i