Zeneszöveg-dalszöveg-tankcsapda-nagykoncert-park-2013-zeneszöveg.hu-ahol a dalszövegek laknak

24 év Rock ’n Roll ! Tankcsapda a Parkban 06.14-én

megjelenés:
2013-06-11 18:26:34

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 974

Csatlakozz az eseményhez! KATT IDE!


A Tankcsapda idei utolsó budapesti nagykoncertjét június 14-én a Soproni sörrel közösen szervezik az Optimizmus Napján a Budapest Parkban, a főváros legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyén. A fellépés persze nemcsak ettől formabontó, hanem attól is, hogy a koncert alkalmával lehetőséget biztosítanak egy feltörekvő rockbandának a bemutatkozásra.Egy eddig ismeretlen együttesnek lehetősége nyílik több ezer ember és valódi rocklegendák előtt bemutatkozni és a világot jelentő deszkákra lépni.

" A Soproni évek óta sokat tesz azért, hogy büszkék legyünk hazánk és honfitársaink sikerére, a mostani felhívás célja pedig, hogy ráébredjünk, bármelyikünk tehet olyat, hogy egy ország legyen büszke rá. Optimizmus és önbizalom kérdése is, hogy megvalósítjuk-e a bennünk rejlő lehetőségeket. A szervezők célja, hogy bizonyítsák, bármi lehetséges, megéri pozitívan szemlélni a dolgokat, hiszen ha valaki tehetséges, akkor kinyílhat számára a világ. Éppen ezért a Tankcsapda is reméli, hogy a június 14-i koncert elindítja majd egy olyan zenekar karrierjét, amelyik eddig a nagyközönség számára ismeretlen volt."


Pénteken mindenkit váROCK! ;-)

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i