Hello Nyár-est XV. kerületben Marcellinával és Bebével

megjelenés:
2023-05-26 09:19:05

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 526

A Csomópont Egyesület évről évre megszervezi a nyárindító nagy fesztiváljukat, szakmai napjukat A Hello Nyár fesztivált.


Ez ebben az évben sem lesz másképp, június 3-án 11:00 órától 22:00 óráig zenés programok koncertek várják a szórakozni vágyó családokat fiatalokat, középkorosztályúakat és az időseket is egyaránt. 


A szervezők igyekeztek minden korosztályt kiszolgálni lesznek gyermekprogramok, vidámvásár és körhinta, fellépnek többek között Csongrádi Kata Marcellina Bebe a Filtol zenekar és az egyesület vezetői Karacs Miki és Kanyik Niki a MikiNiki és a Csinibabák formáció.Az est fénypontja Mészáros Árpád Zsolt Alias "Mázs"és Barátai nagy koncertje lesz, számos ismert musical énekes színész előadóval karöltve egy három órás nagykoncertet láthatunk a 15. Kerület Karácsony Benő Parkjában felállított nagyszínpadon.


Az eseményről televíziós felvétel készül amely a TV2 csoport megbízásából Zenebutik TV csatornára kerül még ebben az évben.

 

A rendezvény ingyenesen látogatható a szervezők szeretettel várnak mindenkit!

 
Fotók: XV. kerület hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i