Ajánló: Hajógyár x A38 x Zene x Látvány x BÖBE

megjelenés:
2023-06-04 15:17:35

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 148

A nyár első keddjén BÖBE érkezik a Hajóra, aki Hegyi Dóri vezetésével betekintést enged egyedi vizuális világába és legújabb videoklipjéről is sztorizgat majd.


Mi fog történni?


Szécsi Böbe tavaly igazán sikeres évet zárt, ugyanis formációjával a Halott Pénz előzenekaraként léphetett színpadra a Győri Audi Arénában, begyűjtött egy Glamour “Év énekesnője” jelölést, valamint poïsoned paradïse címen megjelentette első szólólemezét.


A bittersweet-popban nyomuló énekesnő azonban egy percre sem dőlt hátra, a brightoni The Great Escape showcase fesztiválról hazatérve bemutatta legújabb videóklipjét, mellyel az első magyar nyelvű dalának, az EGYEDÜL PÄRBANnak adott vizuális megjelenést. De honnan jött az alapkoncepció? Hogyan zajlott le a forgatás? Hegyi Dóri többek között erről is beszélget majd BÖBEvel a június 6-i Zene x Látvány esten. A jelenlévők természetesen a klipet is megtekinthetik majd, sőt az énekesnő az est végén egy rövid live settet is ad.


BÖBE ÚJ DALÁRÓL ÉS KLIPJÉRŐL ITT ÍRTUNK RÉSZLETESEBBEN.


Gyere és gyűjtsd be a kulisszatitkokat!


Műsorvezető: Hegyi Dóri (OHNODY)


Kapunyitás: 19:00

Program: 20:00 - 21:30


Jegyek itt.


Facebook esemény itt.


Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.


Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.


Fotó: Hajógyár hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i