“Hozzál fogkefét! dalszövegíró tábor a Campus Fesztiválon

megjelenés:
2023-07-04 21:04:39

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 338

A tavalyi esemény sikerén felbuzdulva a fesztivál szervezőivel közösen ismét megrendezzük a négynapos tábort. Célunk hogy a szárnyaikat bontogató dalszövegírók fejében rendszerezzem a meglévő tudást, emellet saját stílusukat megtartva fejlessze képességeiket hogy kompaktabb, "ütősebb", karakteresebb, a zenével jobban együtt rezgő szövegeket írjanak, kevesebb alkotói szorongás és "megakadás" mellett. Ennek része az is, hogy tanulják meg kezelni, megélni és és élvezni az alkotói létet, ami kevésbé evidens feladat, mint gondolnánk. A programot vendégelőadók is gazdagítják - Beck Zoli, a 30Y frontembere és 6363 (korábban: Gege) személyében - akik saját szempontjaikkal-gondolataikkal tovább tágítják a táborlakók látóterét.

A különleges négy napra egy zárókoncert teszi fel a koronát, amelyen a kurzus során írt dalszövegek kerülnek előadásra zenekarom, a Konyha és vendégeink közreműködésével.

Idén ősszel már sajnos nem fér bele az időmbe hogy heti kurzust indítsak, várok tehát mindenkit a táborba, aki tőlem szeretne tanulni vagy kíváncsi a szövegírással kapcsolatos gondolataimra.


Jelentkezés legkedvesebb saját szöveggel itt.


További részletek itt.


Fotó: Campus hivatalos


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i