Hajógyár x A38 x Zene x Látvány x Kelemen Kabátban akusztik duó

megjelenés:
2023-07-10 10:34:25

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 174

A nyári gyerekeket ezúttal nem a Balaton partjára, hanem egyenesen a Dunára hozzuk el a közönségnek. Végtelen Nyári Dallamból csak Egy Van, és mi meghívtuk a Kelemen Kabátbant, hogy megmutassák nektek, melyik is az!


KELEMEN KABÁTBAN DALSZÖVEGEK ITT.


Mi várható?


Molnár Tomit júliusban bedobjuk a mélyvízbe, vagyis inkább felrakjuk a felszínére. Miután július első keddjén Kolibrivel beszélget majd, két hét múlva ismét bevetésre küldjük, hiszen érkezik a Kelemen Kabátban duó formációja a Hajóra. Az első lemezének idén 10 éves évfordulóját ünneplő popzenekar az utóbbi évtizedben számtalan slágert szabadított rá a magyar közönségre, nem véletlen, hogy a legnagyobb fesztiváloknak állandó meghívottjai.


Műsorunkban szóba kerülnek a klipek és a színpadi vizuálok is, valamint természetesen koncerttel is várunk titeket, hiszen a Kelemen Kabátban akusztik duó (Horváth Boldi & Gajdacsi Gábor) zenél majd a Hajó színpadán.


Tarts velünk, és húzzuk meg együtt a nyarat!


Műsorvezető: Molnár Tamás


Kapunyitás: 19:00


Program: 20:00 - 21:30


Jegyek itt.


Facebook-esemény itt.


Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.


Fotó: Hajógyár hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i