Hajógyár x A38 x Zene x Mozgás x Feledi János - Feledi Project x Raubinek Lili x SONYA

megjelenés:
2023-08-15 22:46:07

napi megtekintések: 4

megtekintések száma: 231

A Zene x Mozgás augusztusi eseménye igazi stíluskavalkád lesz, hiszen a klasszikus balett és a modern tánc találkozásán kívül egy akusztikus posztrock koncertet is hozunk nektek!


Kikkel találkozhatsz?


A táncos vonalról Raubinek Lili és Feledi János lesz Grecsó Zoltán vendége. Előbbi egy tehetséges fiatal rendező, aki Staféta díjat is nyert Dioráma magyarokkal című rendezésével, utóbbi pedig a Feledi Project vezetője. A Project 2010-ben indult, azóta pedig számtalan külföldi és hazai sikert tudhat maga mögött. Társulatának fő célja a különböző művészeti ágak ötvözése mellett az, hogy a táncszínházi előadásokat minél szélesebb körben megismerjék.


Zenei vendégünk Magyarország metálladyjének zenekara, pontosabban annak legújabb akusztikus duó felállása lesz. Korbucz Sonya korábban metálzenekarokban gitározott, majd sideprojektként alapította meg saját bandáját, mellyel végül nagyobb sikereket ért el, mint azok a zenekarok, amikben játszott. Csapj velük a húrok közé!


Műsorvezető: Grecsó Zoltán


Kapunyitás: 19:00

Program: 20:00 - 21:30


Jegyek itt.


Facebook-esemény itt.


Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.


Fotó: Hajógyár

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i