Hajógyár x A38 x Zene x Színház x Lovasi Eszter (Jules War) x Momentán Társulat

megjelenés:
2023-08-31 03:51:27

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 229

Mindenki tudja, hogy egy legenda gyerekeként igazán nehéz kitűnni és saját érvényen sikeresnek lenni. Ezúttal azonban egy olyan fiatal tehetség lesz a vendégünk, aki bár csak most kezdte el járni ezt az utat, első lépései nagyon bíztatóak!


Ki is ő?

Ő Lovasi Eszter, aki eddig 2023-ban három dalt jelentetett meg angol nyelvű zenei projektjével, a Jules War-ral. Az indie-pop legújabb reménysége olyan előadók nyomában jár, mint Julia Jacklin, Alexandra Savior, Louise Verneuil vagy épp Sybille Baier. Az énekesnő komoly dalszövegeit és érzékeny előadásmódját Farkas Virág Zazie és Szegő Dávid (Maluridé, Henri Gonzo és a Papírsárkányok, Nasip Kismet, Santa Diver) kísérik, hogy tökéletes legyen az élmény.


A zenekar színpadra állása előtti beszélgetésben egy induló zenész aktuális kihívásairól, az árnyékból való kilépésről és a legfontosabb inspirációkról Péterfy Bori kérdezi majd az alkotót, és természetesen csatlakozik hozzánk a Momentán Társulat is, akik improvizatív jeleneteikkel emelik majd a program színvonalát!

Tarts velünk!


Kapunyitás: 19:00


Program: 20:00 - 21:30


Jegyek

Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.


Fotó: Hajógyár

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i