Ganxsta Zolee és a Kartel a Barba Negrában 10.25.

megjelenés:
2013-10-24 16:11:55

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 944



















További koncert infóért KATT IDE!


Október 25-én ünnepli 18. születésnapját a Ganxsta Zolee és a Kartel zenekar a népszerű Barba Nerga klubban. Az igazán hatalmas bulinak ígérkező estét a Gypo Circus nyitja est 8 órakor majd ezt követően a már "nagykorú" legendás együttes rúgja szét a ház oldalát - reméljük csak képletesen persze. :)

"Egy teljesen friss műsorral indulunk az őszi turnéra, ami október 25-én kezdődik a Barba Negrában, ez egyben a 18. szülinapi koncertünk is lesz. Tulajdonképpen ezt egy óriási hip hop cirkusznak kell elképzelni rengeteg vendég rapperrel, a koncert előtt és után is szakadatlanul szól majd a gengszter rap. Az új műsor amúgy egy nagyon erős, első lemezes blokkal indul, előszedtünk olyan régen játszott dalokat, mint az Egyenesen a gettóból, ami ugye az első lemez címadó dala, aztán szétszedjük a régi számos mixet és csak ezek után jön majd a Döglégy for Prezident meg a Telepi Gyerekek és a többi.”

(Ganxsta Zolee  - forrás: rockélet)


 Ezt nem érdemes kihagyni!

További jegyinfó: 

Elővételben:1700 Ft továbbá az elővételes jegyek már elérhetőek a klub recepcióján is mindennap 14:00-23:00 óra között és a jegyrendeles@barbanegra.hu címen is. 

Kapunyitás: 20:00 óra 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i