Miyavi: 4 év után újra Budapesten a szamuráj gitáros

megjelenés:
2023-09-19 12:46:22

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 286

A Dürer Kertben játszik szeptember 26-án a több mint két évtizedes pályafutásra visszatekintő japán zenész, színész és előadó, Takamasa Ishihara, azaz Miyavi.

Miyavi szeptemberben visszatér Budapestre! A világszerte ismert japán zenész, színész és emberbarát 2019 óta most először játszik a kontinensen, ahol mindössze 9 alkalommal lép fel, majd nem sokkal később már Pekingben szerepel. A turnén MIYAVI 20 éves pályafutásának szinte minden korszakából felcsendülnek majd dalok, és a készülő új anyagból is kapunk ízelítőt. 


A rajongói által szamuráj gitárosnak is nevezett Miyavi zenéjével és üzeneteivel hidat képez a bolygó különböző kultúrái között. 8 világkörüli turnéja során több mint 30 országban fordult már meg, 13 nagylemezt adott ki, melyek közül 2021-es Imaginary az utolsó. Budapesten utoljára a 2019-es, No Sleep Till Tokyo idején járt. New Gravity című klipje itt látható: https://youtu.be/8s6thUOCDK4?si=u7dUGClYv_Rz6NxS 

Bár a nemzetközi turnézással kihagyott pár évet, Miyavi az elmúlt időkben sem tétlenkedett. Idén tavasszal jelent meg a Rays című dal, amit a japán Noilion zenekarral közösen vett fel, és ez lett a szigetországban népszerű, a Netflixen futó anime-sorozat, az Ultraman egyik betétdala.





Miyavi filmes pályafutása is töretlen. Az áttörést a 2014-es Rendíthetetlen (Unbroken) hozta meg, és azóta számos alkotásban tűnt fel kisebb-nagyobb szerepekben: a Demóna 2 vagy a Kong: Koponya-sziget mellett a Netflix 2021-es akciófilmjében, a Kate-ben kapott komolyabb szerepet. Az elmúlt években a Hell Dogs és a Familia című japán filmekben szerepelt. Hazájában emellett tv-show-kban is feltűnik: a japán Álarcos Énekes egy korábbi évadában a zsűri tagjai között szerepelt. Különböző világmárkákkal is együttműködik, így például a Beats fejhallgató és a Gucci arca Japánban, szerepelt Dell, American Airlines és McLaren reklámokban, 2021-ben pedig kiadta saját Telecaster gitárját is a Fendernél. 

A szeptember 26-ai koncertre az Öböl utcában található Dürer Kertben kerül sor, a normál belépőjegy mellé pedig korai belépést, ajándékokat és Miyavival közös fotót is lehetővé tevő VIP csomagot is vásárolhatunk.


A Livesounds bemutatja: Return of the Samurai Guitarist Tour


2023. szeptember 26., kedd 19 óra

Budapest, Dürer Kert Nagyterem

MIYAVI koncert

Belépő: elővételben 11.900 Ft, a koncert napján 12.900 Ft

Jegyek kaphatók a www.tixa.hu oldalon, a Ticketportal és az Eventim hálózatában.

 

Kiegészítő VIP jegyek: https://shop.kineticvibe.net/events/miyavi-vip-ticket-upgrade-in-budapest 


A VIP csomag tartalma:

- korai belépés a helyszínre

- Laminált passz

- Saját szelfi Miyavival

- limitált ajándék Miyavitól


- különleges, előre dedikált 8*10-es méretű fénykép az első 25 VIP jegyvásárlónak

A VIP jegy mellé normál belépőjegyet is kell vásárolni, a belépést a VIP jegy nem tartalmazza.





Kapcsolódó weboldalak:

https://livesound.hu/ 

https://miyavi.com/ 

 

https://www.facebook.com/LiveSoundProd/ 

https://www.facebook.com/events/251282231182721/ 

 

Fotók: Miyavi

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i