Janklovics Péterrel forgatott klipet legújabb dalához a születésnapos New Level Empire

megjelenés:
2023-09-27 12:59:18

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 186

A Velem című dalhoz rendkívül jó hangulatú videó érkezett a népszerű színművész-komikus szereplésével. Az új megjelenés a tizedik születésnap alkalmából tartott jubileumi koncertet előzi meg. 


NEW LEVEL EMPIRE DALSZÖVEGEK ITT.

 

2023 őszén lesz tíz éve, hogy megalakult a New Level Empire zenekar. 2013-as első megjelenésük óta három nagylemez, számos klip és előkelő rádiós helyezés van mögöttük. Az elmúlt két évben Fonogram-díjjal és duplaplatina-minősítéssel is elismerték dalaikat. 



 

A hazai ötös popfogat természetesen egy újdonsággal ünnepel, ugyanis a nagy jubileumi este előtt jelenik meg Velem című daluk, melynek egyik érdekessége maga a cím: több játékosságot is rejt. Egyrészt utal a közönséggel együtt töltött elmúlt tíz évre, másrészt a szó szerepel a zenekar nevében. 




 

A dalhoz Pap Dénes rendezésében klip is készült, mégpedig egyértelműen az eddigi legviccesebb: Janklovics Péter színművész és stand-up komikus dobja fel a hangulatot a képsorokban, és nem is csak szereplőként vett részt, hiszen a dal szövegét a zenekar frontemberével, Ujvári Zolával együtt írták. 

 

November 18-án, az Akváriumban pedig a nagy slágerek mellett rengeteg meglepetésvendég is várja majd a közönséget a jubileumi koncerten. 

 

Esemény

 

 


 

 Fotók: New Level Empire, Janklovics Péter

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i