BUDAPEST BÁR MIKULÁS – családi koncert

megjelenés:
2013-11-21 09:20:55

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 881



Megszoktuk, hogy a Budapest Bár koncertekre több generáció jár: sokszor a nagymama együtt érkezik az unokával, de számos alkalommal családegyesítő szerepet is töltött már be egy-egy koncert. 

Sok történetet hallottunk a gyerekek által rongyosra hallgatott Budapest Bár cédékről, Stuxnak öltözött kisfiúkról, kaptunk videót a müzlis tál fölött tisztes őszes halántékról éneklő három éves kislányról. A Budapest Bár nem gyerekeknek való zenekar, de úgy látszik, a jó zene a kisebbeket is megérinti – többször bebizonyosodott már, hogy a legkisebbek is jól érzik magukat a koncertjeinken.  A műsorban ezúttal a Budapest Bár felnőttek és gyerekek által is kedvelt dalai hangzanak el.  A koncerten közreműködik: a Budapest Bár zenekar, valamint Németh Juci, Rutkai Bori, Keleti András és Szűcs Krisztián.

Az első koncert 13.30-kor kezdődik, a második 16.00 órakor. Aki egy igazi lusta napot szeretne, az tud a jegyhez ételkupont is vásárolni a helyszínen, és jöhet akár déltől, vagy a második koncert előtt 3 óra körül ebédelni a családdal együtt.  
 
Csatlakozz az eseményhez!


MENÜ:
Borleves fahéjas habgaluskával
Császárhúsba göngyölt csirkemell aszalt szilvával, gesztenyével
töltve metélőhagymás burgonya krémmel

GYERMEK MENÜ:
Rántott csirkemell burgonyapürével, barack kompóttal 
Kakaós palacsinta

Gyerekmenü:   890 Ft
Felnőtt menü: 1490 Ft 

A műsort 4-5 évesnél nagyobb gyerekeknek ajánljuk. 3 éves kor alatt a belépés ingyenes, amennyiben a pici ölben marad. 

További információ: +36 30 705 6344

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i