Lenny Kravitz elhozza legújabb turnéját Budapestre is

megjelenés:
2023-12-05 19:28:42

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 181

LENNY KRAVITZ ELHOZZA BUDAPESTRE BLUE ELECTRIC LIGHT TURNÉJÁT 2024-BEN

AZ ÚJ ALBUM & LENNY KRAVITZ ELSŐ DUPLA LP-JE, A BLUE ELECTRIC LIGHT 2024. MÁRCIUS 15-TŐL KAPHATÓ.

Lenny Kravitz bejelentette, hogy 2024-es BLUE ELECTRIC LIGHT turnéját elhozza a Budapest Arénába július 30-án.

Időtlen. Kirobbanó. Romantikus. Inspiráló. Hogyan jellemezhető másként a Blue Electric Light, Lenny Kravitz 12. stúdióalbuma? Kravitz a Bahamákon található stúdiójában írta és rögzítette a lemezt, és a deep-soul rock 'n roll mester újra elemében volt. Megállíthatatlan alkotóként – zenész, író, producer, színész, szerző, designer – továbbra is folyamatosan jelen van a zene, a művészet és a kultúra területén az egész világon. A Blue Electric Light egy szenvedélyes dalgyűjtemény, amely kiszélesíti ezt a megkülönböztethetőséget, és egy olyan ember legújabb alkotása, akinek zenéje – nem is beszélve egyedülálló stílusáról – továbbra is milliókat inspirál világszerte. Az albumon Kravitz írói, produceri és multiinstrumentalista tehetsége rezonál, mivel ő maga írta a dalokat és játszott a legtöbb hangszeren, régi gitárosa, Craig Ross társaságában. Végül 12 számot rakott össze, amelyek tükrözik az újító, műfajokon áttörő örökségét, ugyanakkor szilárdan beépülnek a 21. század energiáiba.

Ezt megtapasztalhatjuk Lenny Kravitz 2024-es turnéján is!

A budapesti koncertre jegyek elsőként a hivatalos rajongói klub tagjainak elérhetők december 6-án 10 órától. A regisztrált Live Nation tagok pedig december 7-én 10 órától tudnak élni elővásárlási jogukkal. A teljeskörű jegyértékesítés december 8-án 11 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon.

Lenny Kravitz pályafutása során négy GRAMMY-díjat nyert, és több mint 40 millió lemezt adott el világszerte. Nemrég beválasztották a 2023-as hollywoodi Hírességek Sétányának jelöltjei közé, hangsúlyozva tagadhatatlan szerepét a stílus és a zene ikonjaként.


További info:

Lennykravitz.com

www.livenation.hu

www.funcode.hu


Fotók: Lenny Kravitz

 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i