Lara Fabian ismét Budapesten

megjelenés:
2023-12-15 21:12:43

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 136

Különleges élményt ígér a világhírű énekesnő, Lara Fabian show-ja 2024. április 30-án Budapesten, az MVM Dome-ban. "Je T’aime" turné keretében egy lenyűgözően látványos koncerten hallgathatjuk az énekesnő időtlen klasszikusait.

 

A nemzetközi szintér ünnepelt művésze, Lara Fabian túllép egy tipikus popénekesnő határain. Belga-kanadai származású énekesnő sokoldalú tehetsége révén hódította meg a világot és több mint 20 millió eladott albummal büszkélkedhet. Az élet és a zene szeretetét több nyelven – köztük olaszul, franciául, angolul és spanyolul – adja elő, érzelmekkel telített előadásmódjával közvetítve bensőséges érzéseit és üzeneteit. Lara inspiráló pályafutása során elnyert több tucat díjat és jelölést és megannyi világturné tükrözi zenei sokszínűségét és tartós hatását a popkultúrában.

 

“Az utolsó pillanatban ugyan, de sikerült elérni, hogy a budapesti állomás bekerüljön Lara Fabian turnéjába, ahol egy-egy koncert nem csupán szimpla zenei esemény, hanem egy komplex kulturális élmény mindenki számára” – meséli Horváth Roland, a Koncertpromo tulajdonosa, aki az Art&Culture-rel közösen, a BPM Group közreműködésével hozta tető alá a koncertet.

 

 

Jegyek és további információk a www.koncertpromo.hu oldalon érhetők el.



 

 

 Fotó: koncertpromo.hu

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i