Dos Diavolos - Ganxsta Zolee & Takács Vilkó a RockHázban

megjelenés:
2024-01-26 10:52:23

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 96


2024. február 3. 20:00, Budakalász, RockHáz

 

 Ganxsta Zolee-t nem kell bemutatni ma már senkinek, ő az ország egyik leghírhedtebb megmondója, aki nem csak, hogy 1995-ben megalapította a Ganxsta Zolee és a Kartelt, de azóta is töretlenül jelen van a hazai (zenei) közéletben. Takács Vilkó neve is sokaknak ismerősen csenghet, főként a Kartel gitárosaként ismerhetjük, de hozzá kapcsolható a Lugosi Danival sikerre vitt Nirvana Tribute, valamint a számtalan tematikus, egy szál gitáros estje is igen népszerű.

 

Így jött az ötlet, hogy a két ördög összefogjon


2019-ben indították útjára a Dos Diavolos akusztikus duót. Zoli kezdetben Vilkó egy szál gitáros estjeihez csatlakozott vendégként, majd mindezek által inspirálva került elő még egy gitár, és a közös alkotás útjára léptek. Végül 2021-ben elérkezettnek látták az időt, hogy megmutassák a világnak az első közös albumukat, ami az Egyenesen a mocsárból nevet kapta. Ahogy pedig a címből sejthető, nem egy megszokott anyaggal van dolgunk. 


A stílus, ahogy ők fogalmaztak: "nagyon sötét louisianai mocsári delta blues és a dark red country törvénytelen gyermeke", ami mindenképpen elég izgalmasnak ígérkezik.


„Mire pedig ezeket a sorokat papírra vetjük, már megszületett a második közös anyag, a Sírásó, vagyis a februári RockHázas koncert egyfajta minipremiernek is tekinthető majd” – üzente a duó.

 

További infó:

 

https://www.facebook.com/events/898295911600900/

https://koskarolymh.hu/esemeny/dos-diavolos-ganxsta-zolee-takacs-vilko/

 

Jegyvásárlás:

 

https://tixa.hu/DOS-DIAVOLOS-GANXSTA-ZOLEE-TAKACS-VILKO-budakalasz

 

 

 

 

 Fotók: Dos Diavolos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i