Az EFOTT-Yeti a budapesti Deák Ferenc téri metróbejáratnál várta a járókelőket egy ingyenes öleléssel

megjelenés:
2024-02-15 08:49:37

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 69

Valentin-napon visszatért egy rég látott nagy kedvenc, az EFOTT Yeti: a budapesti Deák Ferenc téri metróbejáratnál várja a járókelőket egy ingyenes öleléssel.


A Yetinek különleges szerepe volt a vándorfesztivál életében: lábnyoma mutatta meg, hogy az adott évben hol lesz az EFOTT. Rövidesen kiderül, hogy idén pontosan milyen szerepben tér vissza a Yeti a Velencei-tó partján immár megállapodott fesztivál életébe.




Az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként 2024. július 10. és 14. között a nyár egyik legjobb bulijával és nappali programkínálatával várja a jelenlegi vagy egykori egyetemistákat. Olyan előadók koncerteznek majd a Velencei-tó partján, mint Azahriah, Majka, Krúbi, a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy éppen a Punnany Massif.


Az idei fesztivál házigazdája az Óbudai Egyetem lesz, a központi gondolata pedig a digitalizáció, az innováció, a fenntarthatóság és a zöld energia felhasználása.



Fotük: EFOTT

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i