T. Danny és a Neoton Família is fellép a KeszthelyFesten

megjelenés:
2024-02-18 13:30:56

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 73

A város legnagyobb kulturális eseményeként július 5. és 7. között rendezik meg idén a KeszthelyFestet.


A több helyszínen zajló programsorozat kínálatában a könnyűzenei koncertek mellett gyermekprogramok és irodalmi rendezvények is szerepelnek.

 

2023-ban az Európa Kulturális Fővárosa program támogatását is élvező rendezvénysorozat négy napon át tartott és több mint 10 ezer látogatót vonzott.


A hangsúly most is azon van, hogy a programok összművészeti fesztiválként több generációt is megszólítsanak. A rendezvénysorozat célja emellett, hogy még a főszezon előtt felhívja a figyelmet Keszthelyre, növelje a látogatók számát. Az adatok alapján már most tapasztalható, hogy megindultak a szállásfoglalások a fesztivál idejére.


A tavalyinál színesebb és modernebb lesz a Fő téren álló színpad látványvilága, illetve több olyan előadó is érkezik, aki a fiatalabb korosztályhoz szól. 


A nyitónapon T. Danny ad nagykoncertet, másnap az Ocho Macho, a zárónapon pedig a Neoton Família és a Bikini váltja egymást a nagyszínpadon. A fesztiválon fellép még többek között KKevin, Pumped Gabo és a Balaton-parti strandszínpadon Majka is.


A fesztivál ideje alatt a könnyűzenei koncerteken kívül a sétálóutcában családi és gyerekprogramok, irodalmi rendezvények várják a látogatókat és a tervek szerint, a múlt évhez hasonlóan, a Festetics-kastély is helyt ad majd a fesztivál programjainak.

Fotók: KeszthelyFest

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i