"Légy a Tankcsapda előzenekara!" zenekari pályázat - Budapest Open Road Days fesztivál

megjelenés:
2024-03-12 15:08:06

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 67

„Légy a Tankcsapda előzenekara!” címmel hirdet pályázatot zenekarok számára a Budapest Open Road Days 2024 fesztivál. A nyertes az idén 35. jubileumát ünneplő Tankcsapda előzenekaraként lép fel június 29-én a Műegyetem rakparton megrendezésre kerülő Budapest Open Road Days fesztivál nagyszínpadán.

 

„Légy a Tankcsapda előzenekara!” címmel indít zenekari pályázatot a Budapest Open Road Days 2024 fesztivál. A verseny győztese 2024. június 29-én a 35 éves Tankcsapda első budapesti nagykoncertje előtt lép fel a motoros, zenei és családi fesztivál nagyszínpadán a Műegyetem rakparton. A nagyszínpados koncertre pályázó zenekarok április 7-ig jelentkezhetnek a versenyre. A győztes a Tankcsapda előzenekaraként olyan népszerű zenészek és zenekarok mellett léphet fel a Budapest Open Road Days 2024-en, mint Tátrai Tibusz és szupergrupja, a Godfater, Little G Weevil, a Mystery Gang, Takács Vilkó vagy az AK26.

 

A pályázat zsűrijét a Tankcsapda zenekar, Takács Vilkó (Ganxsta Zolee és a Kartel, Dos Diavolos), Giaj (AK26), Cselőtei László, a Hammerworld alapító-főszerkesztője és Hankó Ákos, a Budapest Open Road Days 2024 fesztivál főszervezője alkotja.

 A szakmai zsűri által a hat legjobbnak ítélt jelentkező zenekar közül az élő elődöntők során választják ki a győztest, aki a Tankcsapda előzenekara lesz a Budapest Open Road Days 2024 fesztiválon. Az élő elődöntőkre 2024. április 20-án, a Harley-Davidson Budapest Szezonnyitón, illetve 2024. május 23-án, az Open Road Tour 2024 nyitónapján kerül sor. Mindkét eseményen 3-3 döntős zenekar lép fel a több száz fős közönség, valamint a zsűri előtt.

 

A nagyszínpados fellépésre pályázó zenekarok 2024. április 7-ig küldhetik be nevezési anyagukat a https://openroad.hu/openroad-days-2024/ oldalon a Tankcsapda előzenekar menüpont alatt. A szakmai zsűri döntését 2024. április 11-én hozzák nyilvánosságra a szervezők.


2024. június 27-29. között Budapesten a Műegyetem rakparton a 35 éves Tankcsapda első budapesti nagykoncertjével érkezik a Budapest Open Road Days 2024. A motoros, zenei és családi fesztiválon a zene mellett a motoroké a főszerep. A motorozás rajongóit összefogó közösség, az Open Road Riders Community által szervezett márkafüggetlen motoros fesztiválon összesen 13 programhelyszínnel és 4 zenei színpaddal várják a fesztiválozókat. A Tankcsapda nagykoncertje mellett a fesztivál eddig bejelentett fellépői többek között: Tátrai Tibusz szupergrupja, a Godfater, a Mystery Gang, Takács Vilkó, Little G Weevil és K.C. Brown.
Magyarország legnagyobb motoros fesztiválját két közös motorozás foglalja keretbe


Június 27-én, a 0. napon a rendezvény egy közös balatoni motoros túrával indul, amit június 29-én egy nagyszabású budapesti motoros felvonulás követ. A fesztivál egyik kiemelt programhelyszíne a Motor Stage: egy igazi motorsimogató a BMW Motorrad, a Harley-Davidson, a Honda, a Piaggio csoport és a Suzuki együttműködésében, Winkler Róbert műsorvezetésével.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK és JEGYVÁSÁRLÁS a Budapest Open Road Days 2024 hivatalos oldalán: https://openroad.hu/openroad-days-2024/


AKTUÁLIS HÍREK a Budapest Open Road Days 2024 fesztiválról az Open Road Riders Community facebook oldalán: https://www.facebook.com/openroadriderscommunity

 

Fotók: Open Road Riders Community

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i