Hrutka Róbert Cseh Tamás-estje a Szegedi Szabadtéri Játékokon

megjelenés:
2024-05-24 08:48:57

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 44

Színészlegendákkal érkezik a Szegedi Szabadtéri Játékokra Hrutka Róbert Csönded vagyok című Cseh Tamás-emlékestje, melyet augusztus 7-én láthat a közönség.

 

Hrutka Róbert és művésztársai eredetileg Cseh Tamás születésnapja tiszteletére alkották meg a Csönded vagyok című összeállítást, amelyet ezúttal éppen halálának tizenötödik évfordulóján láthatnak az Újszegedi Szabadtéri Színpad nézői.


A dalszerző munkásságát Bereményi Gézához fűződő évtizedes barátságának, alkotói együttműködésének tükrében, közös dalaikon keresztül mutatja be új fénytörésben az est.


Hrutka Róbert a hangszerelés mellett énekesként és gitáron is közreműködik. Zenekarában Markó Ádám felel a dobokért, Fehérvári Attila játszik basszusgitáron, Galambos Zoltán zongorázik és Kalmus Felicián csellózik, Dely Domonkos pedig vokállal és perkán működik közre.


Az esten fellép Udvaros Dorottya - aki idén a Rebecca nézőit is elkápráztatja Mrs. Van Hopper szerepében -, Cserhalmi György, Für Anikó, Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter, valamint Szegezdi Róbert és Gubik Petra is


akit a koncertet megelőző két hétvégén a Rebecca főszerepében láthatnak a fesztivál nézői.


Fotó: Szegedi Szabadtéri Játékok

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i